4. Een kredietaanvraag indienen.

kredietdossier

Nadat je alles gelezen hebt over de non-automatische financiële scan, heb je ongeveer een idee wat je kan verwachten als je een kredietaanvraag indient. 

Bij het opstellen van kredietdossier gaan we wat verder dan de financiële scan. Heb je een bepaalde investering die je moet doen voor je onderneming? Of wens je kredieten van je onderneming gewoonweg onder de loep te nemen en te herbekijken of herschikken? Wil je weten of de kredieten die nu lopen wel de meest voordelige en geschikte zijn voor je onderneming? 

We kunnen je daarbij helpen. Een goed kredietdossier is immers heel belangrijk. Is er geen goed kredietdossier opgesteld, waardoor er geen geld werd verkregen bij kredietverschaffers, dan kan je meestal achteraf niet terug keren met een goed kredietdossier. Eens de kredietverschaffers een mening hebben gevormd over je aanvraag, komen ze daar in vele gevallen niet meer op terug, hoe goed uw dossier achteraf ook zou blijken te zijn. 

In een goed kredietdossier wordt rekening gehouden met de analyse van de huidige situatie, met de evolutie van de onderneming, met de financiële ratio's en een begroting van de toekomst. 

Wens je graag een offerte voor het opstellen van een kredietdossier voor je onderneming? Stuur ons een mail via onze contactpagina. 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief. 

 

Dankzij de financiële scan heb ik speciale betalingsvoorwaarden kunnen bieden. Resultaat: een tevreden klant en mijn factuur werd correct betaald.

Citaat van klant

wij bieden ook volgende dienstverlening aan: