Partners

Met Save Your Time willen we in hoofdzaak een concept aanbieden in digitale consultancy en eveneens in persoonlijke adviesverlening.

Daardoor zetten we een stap opzij van de traditionele consultancy en hebben we onze partners zorgvuldig geselecteerd. 

We hebben partners aangetrokken die specialisten zijn in hun domein zonder meer. Elke partner heeft een kwaliteitscharter ondertekend. Dit wil zeggen dat ze zich engageren voor de 3 waarden die kenmerkend zijn voor Save Your Time, namelijk:

TIJD, TRANSPARANTIE, KOSTPRIJS.

Onze partners engageren zich om zo snel mogelijk te antwoorden en er maximum 1 werkdag te laten overgaan. Sommige dienstverleningen zijn digitaal op te lossen. Hierdoor bespaar je tijd, verplaatsingskosten en worden er bijgevolg minder uren aangerekend zonder in kwaliteit in te boeten. Alvorens een dienstverlening te verrichten wordt een offerte op maat opgemaakt.

Keypartner

Zij behoren in België tot de 65 grootste verzekeringsmakelaars. Als middelgroot makelaarskantoor garanderen zij de persoonlijke aanpak en opvolging door één van de zaakvoerders. Zij zijn financieel volledig onafhankelijk en hebben geen enkele juridische binding met een bank of verzekeringsmaatschappij.
Een gloednieuwe naam voor een volledig aangepast gamma aan oplossingen op maat van uw bedrijfswagenpark. Naast de core business van operationele leasing kunnen zij nu een groot gamma formules voorstellen: wagenparkbeheer, aankoopbeheer, financiële leasing en korte termijnnoplossingen. Dat ze een klein maar flexibel en onafhankelijk bedrijf zijn, is mooi meegenomen Maar meer nog dan hun uitgebreide gamma zijn het hun aanpak en hun knowhow die het verschil maken.
Met meer dan 75 jaar ervaring in de IP- sector zijn zij een solide en betrouwbare partner voor de bescherming en het beheer van uw octrooien, modellen, merken en auteursrecht.
Steppenwolf verenigt een meer dan 25 jarige ervaring in R&D met een jarenlange ervaring in subsidieaanvragen. Deze ervaring is niet enkel ontstaan door het schrijven en opstellen van projecten maar zeker ook door de evaluatie ervan.
Of je nu je eerste werknemer aantrekt, of aan uitbreiding denkt, of je nu professionele dienstverlener bent, je hebt nood aan snelle en efficiënte begeleiding. Onze partner staat voor persoonlijk advies op mensenmaat. Bovendien maakt onze partner het mogelijk om via zijn sterke digitale toegang, dag en nacht je dossier te volgen.

Partner

Exact inspireert kmo’s om te groeien. Zij dragen de economie, wij ondersteunen ze daarbij. Net als onze klanten is Exact niet bang voor het onbekende. We zijn ambitieus en lopen graag voorop. We kennen de uitdagingen en maken software om die te overwinnen. Onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op de bedrijfsbehoeften van onze klanten. Exact biedt kmo’s en hun accountants overzicht over vandaag en inzicht in morgen. Zo helpen we onze klanten van over de hele wereld om hun ambities te realiseren.
PMV is een doe- en durfbedrijf dat de toekomst van de Vlaamse economie vormgeeft. Zij financiert beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. Met en voor de overheid, en andere partners, realiseert zij projecten die belangrijk zijn voor de welvaart en het welzijn in Vlaanderen.
Agentschap Innoveren & Ondernemen is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. We stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat.
Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief.