Exact

Exact inspireert kmo’s om te groeien. Zij dragen de economie, wij ondersteunen ze daarbij. Net als onze klanten is Exact niet bang voor het onbekende. We zijn ambitieus en lopen graag voorop. We kennen de uitdagingen en maken software om die te overwinnen. Onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op de bedrijfsbehoeften van onze klanten. Exact biedt kmo’s en hun accountants overzicht over vandaag en inzicht in morgen. Zo helpen we onze klanten van over de hele wereld om hun ambities te realiseren.

Exact. Cloud business software.

Exact is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast hebben we geïntegreerde pakketten voor kmo’s in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

De juiste zakelijke beslissingen nemen.

Realtime inzicht in je financiën en klantgegevens geven je de kennis om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Onderweg naar de klant het laatste gespreksverslag herlezen, tijdens het bezoek de cijfers bekijken en na afloop direct een offerte sturen. Dat kan als je alle bedrijfsinformatie altijd bij de hand hebt. Op je smartphone, tablet of je PC.

Je administratie is altijd op orde.

​Je bedrijfsprocessen zijn gekoppeld en geautomatiseerd. Ook de online koppeling met je bank of een scanservice, bijvoorbeeld. Daardoor gaat de verwerking van administratieve taken ongelooflijk snel en efficiënt. Bovendien voorkom je fouten doordat je geen handmatig invoerwerk hoeft te doen. Zo hou je tijd over voor de zaken die je écht belangrijk vindt!

 

 
Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief. 

 

wij bieden ook volgende dienstverlening aan: