modelcontract modeldocument

Wist je dat Save Your Time een waaier aan modeldocumenten en -contracten ter beschikking heeft?

Weet je ook niet goed waar je modelcontracten of documenten kan halen die up-to-date zijn?

 

De dienstverleningen van Save Your Time zijn uitgebreid.

Hieronder vind je een korte samenvatting:

 

Eén ervan lichten we hier graag toe, namelijk 'een shop boordevol aan modelcontracten, -overeenkomsten en -documenten'.

De modellen in deze shop worden steeds upgedated. Daarbovenop wordt de shop wekelijks bijgevuld met nieuwe documenten. Er is een zoekfunctie, die je kan helpen je item te vinden. Vind je toch niet wat je zoekt? Vraag het ons en we bezorgen je dit tegen een vooraf afgesproken prijs! Transparantie is trouwens eens van de kenmerken van Save Your Time.

 

Reviews van deze modellen.

Sommige van deze documenten zijn onmiddellijk bruikbaar vb. de 'algemene voorwaarden voor je bestelbon/factuur', of de 'notulen voor de algemene vergadering'. Doch kan je ook documenten op maat vragen. Andere contracten kunnen gedownload worden als een eerste bruikbare overeenkomst waar je nog wijzigingen kan aanbrengen vb. een overeenkomst tussen aandeelhouders of vennoten. De wijzigingen die jezelf aangebracht hebt, kunnen dan nagecheckt worden op juridische fouten door een review aan te vragen.

Wens je toch meer inmenging door ons in het opstellen van een contract, door voorstellen te formuleren en uit te werken op maat? Dit kan digitaal of zelf persoonlijk. Vraag het ons en we maken je een offerte op!

 

Korting op het modeldocument/-contract/-overeenkomst in de kijker.

Elke maand wordt een nieuw document in de kijker gezet. Dit document krijgt diezelfde maand een uitzonderlijk tarief. Je vindt het document van de maand terug op de homepagina van onze website in de gele balk. Momenteel staat het modeldocument 'algemene voorwaarden voor je website' in de kijker. Je krijgt er deze maand 10% korting op. Dit is trouwens een document dat wettelijk verplicht op je website aanwezig moet zijn. Volgende week releasen we een artikel over de wettelijke bepalingen van een website of webshop. Wens je dit artikel te krijgen, dan schrijf je je best in op onze nieuwsbrief of je kan ons volgen via de sociale media kanalen: LinkedIn, Facebook, Twitter.

We wensen jullie alvast veel leesplezier en een prettig wk!

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief. 

 

wij bieden ook volgende dienstverlening aan: