file

Hoe sta je als werkgever tegenover woon- werkverkeer?

We beseffen het allemaal : nog langer in de file staan, nog meer bedrijfswagens, nog meer overvolle treinstellen.... Het kan zo niet verder. Daarom organiseert de Federale Overheidsdienst Mobiliteit een groot onderzoek.

Mobiliteit van de werknemer.

 

De mobiliteit van de werknemer is een hoeksteen van je bedrijf. Werknemers dienen op tijd op hun werk te raken, of dienen zich juist voor hun arbeid te verplaatsen.  Hij of zij zal maar gemotiveerd zijn als dit met juiste afgemeten inzet gebeurt. Teveel inzet verwachten van je werknemer kan je als bedrijf duur te staan komen.

 

Hoe lossen we de problemen op?

 

Niemand heeft op vandaag een prachtige standaardoplossing. Als ondernemer dien je de mobiliteitsproblemen flexibel aan te pakken en dan bots je al snel op een kluwen van reglementering. Neem nu de vergoeding voor de bedrijfsfiets : wie kan nog voor de vuist zeggen welk type fiets in aanmerking komt?

 

Werk mee aan de grote enquête van de FOD mobiliteit!

 

Het is logisch dat vandaag met ongeduld wordt uitgekeken naar het grootschalige onderzoek van de FOD mobilteit over het woonwerkverkeer. Ben je een ondernemer : vul dan vlug zelf even HIER het onderzoek in!

 

Wil je een mobiliteitsstudie?

 

Contacteer ons en we brengen je in contact met onze partner die dit voor je kan verzorgen!

Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief. 

 

wij bieden ook volgende dienstverlening aan: