mobiliteitsoplossingen

De nieuwe trend op vlak van mobiliteit!

Maak je bedrijf aantrekkelijk voor toekomstige werknemers.

De nieuwe trend op vlak van mobiliteit.

We zijn allen anders gaan nadenken over mobiliteit. De mogelijkheid om ons vlot te verplaatsen heeft een cruciale rol ingenomen in ons dagelijkse leven.
Onze partner "Ciac Fleet" heeft daar eveneens aan gedacht. Ze doen er alles aan om de veranderende leefomgeving een mobiliteitsoplossing aan te bieden. Een waaier aan keuzes worden voorgesteld om de vraag naar flexibiliteit zo goed mogelijk te beantwoorden. Van wagens, parkingoplossingen tot fietsen en het gebruik van het openbaar vervoer. De werknemer kan het vervoersmiddel kiezen dat écht bij hem of haar past.

Wist je dat je fietsen kan leasen voor je werknemers?

Een all-in formule, met een full service contract. Je krijgt de mogelijkheid tot het leasen van een reeks fietsen, gaande van plooifietsen tot elektrische fietsen. In de all-in formule zit een onderhoudscontract, bijstand en  een verzekering voor een vast bedrag. Op het einde van het contract kunnen de fietsen ook steeds aangekocht worden.
Wat zijn de voordelen: je bedrijf kleurt groen, je werknemers trappen zich gezond, de kosten zijn meer dan volledig fiscaal aftrekbaar.

Zij bieden een ruim aanbod van vouw-, stads- en sportfietsen.

Parkeren was nooit zo gemakkelijk en efficiënt.

Met de PCard+ kunnen je werknemers parkeren in één van de 70 Interparkings en genieten ze bij andere parkings van een voordeeltarief. Het volstaat om zowel bij het binnen- als het buitenrijden de badge te scannen. De afrekening gebeurt volledig automatisch. Als extra krijgt je ook toegang tot het carwash netwerk Fleet-Wash, MIVB (Brussels Gewest), en fietsenverhuur Villo in Brussel.

Combineer de vrijheid van een bedrijfswagen met het comfort van de trein.

Railease biedt een administratief eenvoudige manier om het gebruik van het openbaar vervoer aan te moedigen onder je werknemers. Als ondernemer koopt je 20, 40 of 60 reisdagen aan. Deze zijn vrij op te nemen over de periode van één jaar. Eén reisdag is goed voor een hele dag onbeperkt reizen op het volledige NMBS-net, de vervoersnetten van De Lijn, TEC en MIVB mits een kleine meerkost. Railease is 100% fiscaal aftrekbaar en bovendien kan de BTW van 6% worden gerecupereerd.

De voordelen zijn onmiskenbaar. Je bedrijf kleurt groen, dit is een flexibele mobiliteitsoplossing en zorg voor een besparing in je kosten en tijd!

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief. 

 

Toegewijd en echte service.

Citaat van klant

wij bieden ook volgende dienstverlening aan: