Meer weten over 'Save Your Time'?

Lees hier het artikel dat verscheen in Made in Oost-Vlaanderen.

Onlangs verscheen in Made in Oost-Vlaanderen een artikel over ons.

Het artikel geeft een beknopte beschrijving over wat Save Your Time kan betekenen voor ondernemers en dienstverleners (o.a. boekhouders, accountants, advocaten, juristen, notarissen, ...)

Je kan het artikel hier lezen: klik hier

 

Als moderne ondernemer ga je zelf op zoek naar oplossingen voor je vragen. Traditioneel maakte je hiervoor een afspraak bij je adviesverlener, en kreeg je met een goede portie geduld je advies met bijhorend prijskaartje. In een meer hedendaagse aanpak, tikte je de vraag in google en probeer je in de zoekresultaten je antwoord te vinden.

Beiden zijn tijdrovend en niet altijd sluitend in het antwoord dat ze verschaffen.

 

Wat kan je vinden op onze website?

Save Your Time begeleidt de ondernemer naar een goede oplossing op een snelle, transparante en prijsbewuste wijze. 

  • goede basisinformatie aan over de thema's op onze site en bundelen hierin interessante links naar overheidssites
  • in onze bibliotheek goede modeldocumenten/contracten/overeenkomsten, die je kan downloaden tegen een competitieve prijs of zelfs helemaal gratis.
  • de mogelijkheid om aangebrachte wijzigingen in het document te reviewen op juridische aspecten.
  • de mogelijkheid om overeenkomsten/contracten op maat van je bedrijf te finaliseren.
  • waar mogelijk gaan we de oplossing van je probleem digitaal automatiseren in handige tools.
  • op geregelde tijdstippen events aan, waar je als ondernemer praktische en up to date informatie krijgt.
  • wij geven een persoonlijk antwoord op je vraag, hiervoor werken wij ook samen met streng geselecteerde en kwalitatieve partners.

 

Door dit alles zijn we uniek in België!

Een website die naast het gratis verschaffen van informatie, ook adviesverlening biedt over een uitgebreid aantal topics die een ondernemer aanbelangt. Hierbij staan onze kernwaarden 'snelheid, kostenbesparend, transparantie' voorop!

 

Up-to-date en interactief.

Heb je als ondernemer een opmerking of vraag over dit platform of vind je niet wat je zoekt? Laat het ons weten, wij spelen steeds interactief in om voor de ondernemer een aanpassing, bijvoeging of nieuwe toepassing te ontwikkelen. Alle documenten worden ook up-to-date gehouden. 

 

De tools hebben reeds een succes.

We lanceerden reeds een gratis tool die de ondernemer verwittigd wanneer een fiscale data nabij is. vb. voor de btw aangifte, btw voorschotten, neerleggen jaarrekening, personenbelasting. Vooral bij de neerleggen van de jaarrekening is het belangrijk dat de ondernemer een seintje krijgt op voorhand. Want sinds kort zijn deze data afhankelijk van de algemene vergadering en het afsluiten van het boekjaar, waardoor er een hele reeks fiscale data zijn bijgekomen.  Je kan je accountant/boekhouder niet kwalijk nemen dat hij je niet steeds heeft geïnformeerd, want het is voor hem ook niet gemakkelijk.

Je kan je gratis inschrijven voor de tool 'Fiscale Data Reminder'. Klik hier

 

Digitalisering van dienstverlening is de toekomst! 

Digitalisering van dienstverlening is de toekomst en wij zetten hier volop op in. Studies in Nederland en in Engeland van 2016 tonen aan dat er een generatie ondernemers is gegroeid die het traditionele dienstverleningsmodel niet langer willen betalen, zij zoeken wat wij aanbieden snelheid, weloverwogen kostprijs en transparantie.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief. 

 

wij bieden ook volgende dienstverlening aan: