4. Je boekhouding in de cloud?

cloud

 

Online boekhouden biedt mogelijkheden die het doen van de administratie makkelijker en efficiënter maakt. alle gegevens zijn bijvoorbeeld met één druk op de knop beschikbaar. Je ziet hierdoor meteen hoe je er financieel voor staat. De informatie die je nodig hebt, is altijd actueel en online bereikbaar. Omdat je altijd en overal inzicht hebt, krijg je meer grip op de zaak en kun je goed onderbouwde beslissingen nemen. Je kan bij voorbeeld snel anticiperen op achterstallige facturen of investeringen doen aan de hand van dit overzicht.
Altijd en overal toegang hebben tot je bedrijfsinformatie betekent ook dat je onderweg je gegevens kan inzien. Mobiliteit is een belangrijk kenmerk van online, in de cloud werken. Het bied je de mogelijkheid om met mobiele apps inzicht te krijgen in je financiële situatie.

Gemak dient de mens.

Naast inzicht bied werken in de cloud je tal van andere mogelijkheden die het voor je makkelijker maken om zelf de boekhouding te doen. Zonder dat het je teveel tijd kost.
Zeg vaarwel tegen rondslingerende ticketjes en facturen. Scan ze simpelweg in met je smartphone of tablet en de software doet de rest.
Een ander voordeel van de cloud is dat je makkelijk uw favoriete software en services aan elkaar koppelt. De betere boekhoudpakketten koppelen je administratie bijvoorbeeld aan je internetbankieren. Scheelt je handmatig ingeven van al die transacties. Die tijd kan je toch beter gebruiken voor veel leukere dingen?
Daar houdt het natuurlijk niet op. Van het automatisch laten aanvullen van je relatiegegevens door te koppelen met Graydon.
Maar er is meer! Want zelfs je webshop of je kassasysteem is te koppelen. En het mooiste is dat deze koppelingen - ook wel apps genoemd - vaak in een handig app center staan verzameld. Scheelt je zoeken.

Samenwerken in de cloud.

Een online boekhouding maakt de samenwerking met anderen aanzienlijk makkelijker. Niet alleen met collega’s maar bijvoorbeeld ook met de accountant.
Omdat alles online staat kunnen jij en je accountant toegang hebben tot dezelfde gegevens en kan je samenwerken in de door jezelf gekozen vorm. Je boekt bijvoorbeeld de facturen in, de accountant, op zijn beurt, controleert deze en doet de btw-aangifte.
Is het tijd voor de controle van de boekhouding of heb je advies nodig van je accountant, dan kan deze online meekijken in je boekhouding. Je hoeft niet meer te sleuren met je papieren administratie of backup bestanden te maken en te versturen. Dat is wel zo makkelijk en het scheelt een hoop kosten.

Wens je alle voordelen van cloudboekhouding te weten? Download dan deze gratis brochure.

 

You must have Javascript enabled to use this form.
Prijs incl. btw: 
Prijs excl.btw0,00 €
BTW0,00 €
Prijs incl. btw0,00 €

Wens je een demoversie van een boekhoudpakket in de cloud?

Vraag ons ernaar en we sturen jou een kwaliteitsvolle demoversie door. Het volstaat je vraag hier op deze pagina door sturen in de voorziene balk.

Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief. 

 

Onze boekhouding is nu op elke computer raadpleegbaar, inclusief op onze iPhone’s en ook op de iPad.

Citaat van Rudy Geeraerts

wij bieden ook volgende dienstverlening aan: