10. IP-scan van je onderneming.

IP-scan

Start je een onderneming en heb je reeds een naam of een logo? Of een uitvinding of een idee? Of wil je een doorlichting van uw bestaande onderneming op gebied van intellectuele eigendom?

Dan is het van het allergrootste belang dat je deze zaken op tijd en voldoende beschermt tegen mogelijke concurrenten.

Met de huidige situatie van directe communicatie via internet en sociale media, kunnen goede ideeën snel gekopieerd en/of gestolen worden. Diegene die als eerste bescherming heeft aangevraagd verkrijgt het recht om het idee op de markt te laten bestaan.

Om jezelf en je onderneming veel tijd en kosten te besparen, is het sterk aangeraden je intellectuele eigendom te laten beschermen door specialisten ter zake.

Wist je dat er veel ondernemingen zijn die intellectuele eigendommen hebben en dat zelf niet weten? De IP-scan informeert je over welke zaken je best beschermt en hoe dit kan verwezenlijkt worden.

 

Intellectuele eigendomsbescherming is hier noodzakelijk! Hoe gaat onze partner hiervoor te werk:

1.     Een gesprek met de ondernemer en analyse van jouw voorstel en/of bedrijf;

2.     Een opzoeking in het merken/octrooi/modellenregister om na te gaan of het product reeds bestaat;

3.     Voorstel van merk/octrooi/modelbescherming in de Benelux, Europa en daarbuiten waardoor jouw IP wordt geregistreerd met of zonder logo/product/vorm;

4.     Een bewaking van uw IP: bewaking van uw merk door een melding van namaak of de bewaking van een later te bepalen topic zoals een term, sector, aanvrager,… 

 

Met de IP-scan nemen we je (toekomstig) bedrijf grondig onder de loep en bekijken we samen je reeds bestaande intellectuele eigendom of wat je op de markt wenst te brengen.

Samen met onze IP-specialist wordt de huidige situatie waarin uw merk of logo, uitvinding, model zich bevindt, geanalyseerd en wordt bekeken wat er eventueel gewijzigd dient te worden om een zo compleet mogelijke bescherming te verkrijgen.

Vervolgens wordt er een offerte opgemaakt voor de nodige bescherming en beslis je vrijblijvend of je je intellectuele eigendom wenst te beschermen of de bescherming wenst aan te passen.

You must have Javascript enabled to use this form.
Prijs incl. btw: 
Prijs excl.btw0,00 €
BTW0,00 €
Prijs incl. btw0,00 €
Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief. 

 

Een onderneming heeft zoveel intellectuele waardevolle eigendom.

Citaat van Jan Dedeene

wij bieden ook volgende dienstverlening aan: